Onze passie

Ventilatie is sinds 2016 een verplicht genormeerd gegeven bij nieuwbouw & renovaties, dit zowel voor residentiële als niet-residentiële bouwprojecten.

Door de opgelegde regelgeving evolueren we naar ‘passief woningen’, dit betekent een complete isolatie. Het is daarom essentieel gecontroleerd te ventileren en het aangepaste systeem te kiezen; zodoende het creëren van een aangename en gezonde leefomgeving om zo de kansen op geuren en allergieën te vermijden, alsook condensatie en schimmelvorming tegen te werken, en energie verlies beperken.

Fyss verleent elke bouwheer correct advies rekening houdend met de noden en wensen van de klant, zonder de wettelijke verplichtingen uit het oog te verliezen. Elk project wordt daarom met de grootste zorg bestudeerd om zo tot een ‘maatwerk’ project te eindigen.

Dankzij onze relevante ervaring en verworven kennis van meer dan 15 jaren, kunnen wij een correcte plaatsing uitvoeren die voldoet aan alle opgelegde normen en verplichtingen (EPB)

Elke nieuwe opdracht is een uitdaging, waar Fyss bvba telkens de wensen van de bouwheer en/of architect respecteert en deze implementeert om zo een realisatie neer te zetten met een persoonlijk tintje.

Iedere klant is immers uniek!

Ons team

Alles begon 15j geleden toen Fathi, grondlegger van FYSS , als zelfstandig hulpmonteur ventilatie in onderaanneming aan de slag ging in een groot gerenomeerd ventilatiebedrijf . Als snel evolueerde hij tot volwaardig monteur in de ventilatie & verantwoordelijke voor alle grote projecten , dit zowel voor residentiële als niet residentiële projecten. Na het behalen van zijn diploma ‘ventilatieinginieur’ werd zijn job een echte passie en is FYSS bvba uitgegroeid tot een expert in zijn vak. Dankzij zijn jaren technische kennis en ervaring heeft de ventilatie en luchtbehandeling voor hem geen geheimen meer & met ons profesioneel team kunnen wij jullie realisatie’s & Dromen waarmaken !